Quí som?

Acontracorrent som un moviment juvenil i estudiantil nascut fa més d’onze anys a València, que treballa dins de les universitats, però també als barris, amb l’objectiu de transformar la societat, perquè el respecte i la dignitat a totes les persones, i al medi ambient, siga una realitat.

A la lluita estudiantil, Acontracorrent defensem l’educació pública a tots els nivells, per això formem part de plataformes on convergeixen tots els actors de l’ensenyament, des de l’estudiantat, el professorat, les mares i les pares o el personal administratiu.

Conscients que no totes les joves estem a la universitat, hem obert La Rebel, un espai autoorganitzat al barri de Benimaclet, que acull activitats de tot tipus amb la finalitat d’enfortir la participació social i política, i replantejar un oci diferent, fora de les dinàmiques consumistes que ens envolten, lliure de masclisme i d’lgtbifòbia.

Fora i dins de La Rebel, col·laborem amb moltes altres organitzacions amb les quals anem creixent cada dia, com ara Front Cívic Son Majoria, el BDS, la PAH, Intersindical, Coordinadora del Puerto de Valencia, Iaioflautes, Coordinadora Feminista de València, ATTAC, Joves de Benimaclet, Col·lectiu Lambda, Obrint Frontes, CIEs NO… Amb les que, a més, compartir uns valors i uns eixos ideològics.

Acontracorrent som feministes. Som antifeixistes. Som anticapitalistes. Som ecologistes. Som internacionalistes. Som republicanes. Som laiques. Som rebels.