Activitats

DIMECRES 11

19.00H.  (DES)CONSTRUINT-NOS

Presentació del projecte.

Lloc: La Rebel (C/ Soledad Domenech, 5).           

19.30H.  TRENQUEM LA FORTALESSA

Taula redona i debat sobre migració, on reflexionarem i debatrem sobre les polítiques migratòries portades a terme per la Unió Europea. Comptarem amb intervencions de joves migrants que valoraran aquestes mesures des de la perspectiva de subjectes directes. 

Lloc: La Rebel (C/ Soledad Domenech, 5).

20.30H.  MONOLEGS DES DE L’EXCLUSIÓ

Valencia Acoge pretén fer arribar a la societat, per mitjà de breus dramatitzacions, com se sent una persona quan sofreix en les seues pròpies carns el problema de l’exclusió. Els/les participants formen part del grup de sensibilització de Valencia Acoge. 

Lloc: La Rebel (C/ Soledad Domenech, 5).            

 

DIJOUS 12

17.30H.  LA CIUTAT PER A TOTES

Les ciutats es planifiquen des d’una perspectiva de ciutadà estàndard. Per això volem repensar la nostra ciutat des de la perspectiva feminista, incloent-hi la diversitat, l’heterogeneïtat dels veïns i veïnes i els usos que aquestes fan de l’espai públic. Realitzarem una ruta-taller per Ciutat Vella amb les ulleres morades. 

Punt d’inici: Jardí Botànic (C/ de Quart, 80).

19.00H.  SI NOSALTRES PAREM…

Al llarg d’aquesta xerrada volem ficar sobre la taula les alternatives a l’economia patriarcal hegemònica, per tal de visibilitzar els vincles de l’econòmic amb allò que és social, és a dir, entre els treballs productius i reproductius. Alhora analitzar com des de l’economia feminista es pot construir una societat més justa i equitativa, on les relacions siguen molt més horitzontals i solidàries. Comptarem amb les intervencions de dos activistes feministes: Mònica Gil i Sara Porras.

Lloc: Ca Revolta (C/ de Santa Teresa, 10).

22.30H.  CAFÈ DE FEL

És un tàndem entre poesia de vers lliure en valencià i la música jazz, amb la finalitat d’investigar quin ha estat el paper de la dona dintre del jazz.

Lloc: Ca Revolta (C/ de Santa Teresa, 10).

 

DIVENDRES 13

16.00H.  QUE ÉS L’HORTA? PROBLEMÀTIQUES I SOLUCIONS

Bici-passejada cultural i reivindicativa per l’horta nord de València a càrrec de l’associació “Per l‘Horta”. 

Punt d’inici a l’Ermita de Vera (C/ Iglesia de Vera, 16).

19.00H.  GUARDIANA DE LOS RIOS

Projecció del documental “Guardiana de los rios”, un documental sobre 6 comunitats en defensa dels rius, unides per l’esperit de la líder social i ambiental assassinada en març de 2016, Berta Cáceres, el qual ens trasllada a l’interior d’Hondures, uns dels països més perillosos per defendre els béns naturals, governat per una idea de desenvolupament extractivista que s’enfronta a la cosmovisió dels pobles i no els permet decidir sobre el seu entorn.  Posteriorment tindrà lloc un debat amb la col·laboració d’activistes hondurenyes. 

Lloc: Kaf cafè (C/ Arquitecte Arnau, 16).

 

DISSABTE 14

10.00H.  VALÈNCIA CAPITAL DE LA REPÚBLICA

Ruta pels llocs més emblemàtics de la ciutat relacionats amb el període de la II República i la Guerra Civil,  a càrrec del professor de la UV, J.M. Azkárraga. 

Lloc: Torres de Serrans (Plaça dels Furs, s/n).

17.30H.  ORGANITZANT LA REBEL·LIA

Taula redona sobre les diverses eines per a la participació social del jovent. Intervenen: Casals de joves de Catalunya, Consell de la joventut sorda, President de la federació d’associacions veïnals de Gijón, Confederació estatal d’associacions d’estudiants, La Ingobernable – Centro social de comuns urbans i Acontracorrent. 

Lloc: Societat Coral El Micalet (C/ de Guillem de Castro,73) . 

20.30H.  CONCERT (DES)CONSTRUINT-NOS

Concert gratuït, amb l’actuació de Diàspora, Malafé, The Dance Crashers i Tesa. Cal presentar les entrades que es distribuiran als punts de recollida (Centre Social-Bar El Terra, Ca Revolta, Acontracorrent – correu electrònic).

Lloc: Sala Repvblicca (Pol. Industrial Mislata, Carrer Baix Vinalopó, 2, 46920 Mislata).

 

DIUMENGE 15

12.00H.  ENS MENJEM EL PAI

Per denunciar les polítiques que ataquen als veïns i veïnes, i als nostres espais verds, us convidem a recuperar el que ens pertany. Aquest diumenge ens mengem el PAI com acció de denúncia i gaudirem d’unes paelles populars amb el suport de la Trobada  Veïnal. Apuntat per fer la teua paella reivindicativa, nosaltres fiquem la llenya.

Lloc: Solar del PAI (junt al CEIP Municipal de Benimaclet).