Presentació

Des d’ACONTRACORRENT hem organitzat unes jornades a València amb tot tipus d’associacions i organitzacions juvenils per als dies 11, 12, 13, 14, 15 d’abril del 2018.

Es tracta d’unes jornades amb tallers i activitats que ens permeta aprendre en col·lectivitat.

Les jornades comptaran amb tres grans blocs temàtics per a l’aprenentatge i i debat. Abordarem l’associacionisme, les capacitats socials i les vies d’organització per a transformar la societat. D’altra banda, treballarem aspectes del feminisme dins dels propis models d’organització, les formes, les pràctiques i al cap i a la fi la interiorització de tota l’aportació feminista a les pràctiques de transformació social. Per últim, tractarem la necessitat i urgència del desafiament mediambiental, la necessitat d’entendre el risc intrínsec de col·lapse en les societats capitalistes avançades. Comprendre la necessitat de modificar la nostra forma de relacionar-nos amb el medi ambient, la nostra forma de consumir i al cap i a la fi els nostres models de vida per a aconseguir un futur sostenible.

Animat a partipar!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s